Telenovela “Audieri la Parchetul General” este departe de a se fi încheiat, procurorii descoperind un nou suspect în Dosarul Mineriadei, în persoana generalului Mugurel Florescu.

Mugurel Florescu (sursa foto: antena3.ro)
Mugurel Florescu (sursa foto: antena3.ro)

După ce i-au “rezolvat”, deja, pe Ion Iliescu, Miron Cozma, Petre Roman sau Gheorghe Dobre, vineri, procurorii de la Parchetul General şi-au potrivit ţinta pe Mugurel Florescu, fostul şef al Direcţiei Procuraturilor Militare.

Mugurel Florescu a fost citat de procurori şi s-a prezentat la audieri, aducându-i-se la cunoştinţă că are calitatea de suspect şi că este acuzat de infracţiuni împotriva umanităţii.

Fostul şef al Direcţiei Procuraturilor Militare se declară nevinovat şi susţine că n-a avut nicio implicare în incidentele din 13-15 iunie 1990, dar că regretă enorm cele întâmplate.

Generalul Florescu spune că a efectuat investigaţii amănunţite asupra evenimentelor în urma cărora patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 1.000 au fost rănite. Florescu se laudă că a păstrat condici de la şedinţele săptămânale de lucru din acea perioadă şi îşi poate dovedi cu acte nevinovăţia.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version