Reprezentanţii Poliţiei Capitalei anunţă că noaptea de Anul Nou a adus, cel puţin în Bucureşti, mai multe incidente sângeroase.

Bloody-knife

Pe 1 ianuarie, în primele ore ale Noului An, în Bucureşti s-au produs două crime şi două tentative de omor. Una dintre crime a fost produse de Mihai Grecu, un tânăr de 26 de ani, recidivist, proaspăt eliberat condiţionat.

Grecu a mai făcut pârnaie pentru furturi şi spargeri de locuinţe, iar în noaptea de Anul Nou a recidivat. Însă de această dată a fost prins în flagrant de victimă, o femeie de 93 de ani, pe care ulterior tânărul a ucis-o cu trei lovituri de cuţit aplicate în zona gâtului.

Arestat în timp record, Mihai Grecu riscă ani grei de închisoare el fiind acuzat acum de omor calificat, tentativă de tâlhărie, tentativă de furt, furt şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

A doua crimă s-a produs în Sectorul 5. Mirela Matei, o tânără de numai 21 de ani, şi-a înjunghiat iubitul, pe fondul unui conflict spontan, iar bărbatul a murit la spital din cauza rănilor grave şi a faptului că a pierdut foarte mult sânge. Femeia a fost reţinută pentru omor.

Alte două persoane, un bărbat de 74 de ani şi o femeie de 37 de ani, au fost reţinute pentru tentative de omor. Bărbatul şi-a lovit sora de 61 de ani cu un topor în cap. Femeia de 37 de ani a vrut să-şi înjunghie iubitul, dar bărbatul s-a apărat şi a suferit tăieturi la nivelul feţei şi la nivelul braţelor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version