Scăpată de Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor de la arestare preventivă, Elena Udrea iese la atac şi pune tunurile pe cei care au făcut denunţuri împotriva ei.

udrea

Fostul ministru al Dezvoltării i-a luat la ţintă în special pe Ştefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu şi Dragoş Botoroagă. Cei patru şi-au recunoscut faptele şi au făcut denunţuri împotriva Elenei Udrea, sperând să obţină o reducere a pedepselor. Totuşi, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au refuzat ca cei patru să fie judecaţi în procedură simplificată.

Iar Elena Udrea consideră că s-a ajuns la această situaţie pentru că “denunţătorii mint. ÎCCJ nu a putut să nu vadă că cei care au denunţat mint ca să se salveze pe ei, ca să-şi salveze situaţia. Asistăm la un spectacol grotesc. Denunţătorii nu reuşesc să răspundă la întrebări, nu reuşesc să lege o idee de alta”.

În legătură cu faptul că membrii Comisiei Juridice s-au făcut scut în jurul Elenei Udrea, fostul ministru al Dezvoltării a afirmat că “probabil s-au gândit că ceva nu este în regulă. Eu sunt deja sub o măsură preventivă. Instanţa a considerat că nu reprezint un pericol public. Iar faptele datează din 2009-2011, deci nu s-au întâmplat astă vară ca să zici că am devenit între timp un pericol public. Arestarea preventivă este lipsită de orice logică”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version