Un incident deosebit de grav s-a petrecut, zilele trecute, în internatul Colegiului Gheorghe Magheru din municipiul Târgu Jiu.

sursa foto romaniatv.net

Un elev de 17 ani a ajuns la spital cu numeroase contuzii, după ce a fost bătut în camera sa de cămin de doi colegi de la colegiul amintit.

Băiatul își aniversa ziua de naștere în momentul în care cei doi rivali, unul de 17 și unul de 18 ani, au intrat peste el în cameră și l-au luat la bătaie.

Din primele informații reiese că motivul care a stat la baza producerii acestui incident a fost o fată. Respectiv unul dintre cei doi agresori ar fi bănuit că victima îi face ochi dulci iubitei sale și a dorit să-și pedepsească astfel rivalul.

Reprezentanții unității de învățământ nu dau o importanță prea mare incidentului și spun că respectivul conflict a fost aplanat rapid de paznicul internatului.

Totuși, reprezenții Poliției Municipiului Târgu Jiu și cei de la Inspectoratul Școlar Județean au demarat ancheta pentru a afla cu exactitate ce s-a petrecut la fața locului și pentru a stabili ce măsuri se impun.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version