Birourile de evidență a persoanei și un punct de lucru al Direcției de Taxe și Impozite Locale (DITL) Sector 5 devin funcționale în incinta Liberty Mall.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea a decis ca departamente din cadrul instituției să-și desfășoare activitatea în incinta unor centre comerciale ale acestei zone administrativ-teritoriale.

Primele care vor începe să funcționeze din toamna acestui an în cadrul Liberty Center, situat pe strada Progresului nr. 151-171, sunt birourile de evidență a persoanei, care până în prezent activau în incinta celor 4 secții de poliție de pe raza Sectorului 5.

40 de funcționari se vor afla la dispoziția cetățenilor care doresc să-și întocmească și să preschimbe documentele de identitate sau să obțină dovada adresei de domiciliu, oferind, totodată, informații despre activitatea celorlalte departamente ale Autorității Locale Sector 5.

De asemenea, va fi suplimentat numărul birourilor de preluare imagini necesare întocmirii documentelor de identitate și se va lucra în schimburi, pentru a se reduce timpul de așteptare și a fi evitată aglomerarea ghișeelor.

Tot în incinta Liberty Mall va fi deschis și un punct de lucru al Direcției Impozite și Taxe Locale, pentru a oferi locuitorilor Sectorului 5 posibilitatea ca într-un mod facil și rapid să-și achite datoriile la bugetul local sau să obțină documentațiile necesare.

Este vorba despre Serviciul Constatare și Impunere Persoane Fizice nr.2, care funcționa până acum în sediul din Piața Națiunile Unite nr. 3-5.

Programul de lucru cu publicul pentru ambele departamente care își vor desfășura activitatea în incinta Liberty Mall va fi de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 20.00, iar sâmbăta, de la 09.00 la 14.00.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version