Zeci de elevi de la Liceul cu Program Sportiv Arad susțineau, miercuri, una dintre probele de la examenul de Bacalaureat.

sursa foto aradon.ro

Este vorba despre elevii din an terminal care susțineau evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

La un moment dat, o explozie s-a auzit într-una dintre sălile de clasă, iar examenul a fost întrerupt. Profesorii aflați în zonă au reușit să-i evacueze pe elevi în siguranță.

Conform aradon.ro, polițistul care supraveghea desfășurarea examenului de Bacalaureat a intervenit la fața locului. Astfel s-a stabilit că vinovat de producerea exploziei este un adolescent de 17 ani, elev în clasa a noua.

Tânărul a aruncat mai multe petarde într-o sală de clasă. Din fericire, incidentul a fost considerat unul minor și care nu s-a soldat cu pagube materiale sau victime.

Mai mult, examenul de Bacalaureat s-a reluat după câteva zeci de minute. Totuși, elevul respectiv a fost amendat cu suma de 500 de lei și va fi propus pentru exmatriculare în condițiile în care a mai creat probleme și a rămas repetent de mai multe ori.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version