Cu ocazia Zilei Mondiale a Ozonului și a Zilelor Bucureștiului, În Parcul Izvor din București are loc sâmbătă, începând cu ora 10.00, sub genericul “Viață Verde”, Festivalul alternativelor durabile.

viata verde

Evenimentul ecologic este organizat de Asociația Pachamama România, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5.

Vor fi prezentate proiecte de acest tip, ateliere de reciclare creativă, ateliere de manufactură tradițională și expozitii de aranjamente florale – “de fapt, o pledoarie pentru un București mai curat, mai verde, pentru reîntoarcerea la simplitate pe care ne-o oferă natura”, precizează organizatorii.

Evenimentul își propune să transforme acest festival de tip „Green Show” într-o platformă a dialogului public pe teme Eco, propunând, de asemenea, alternative durabile și soluții pentru o dezvoltare sănătoasă, în armonie cu natura.

Totodată, pentru că în această perioadă se desfășoară Săptămâna Europeană a Mobilității, vor fi demonstrațiile sportive de roller- skating, bike-ing sau alte activități dinamice.

“Așadar, toți cei prezenți în acest sfârșit de săptămână în Parcul Izvor din Sectorul 5 vor fi invitați la șezători urbane pe iarbă, dar și la mișcare în aer liber și recitaluri muzicale desfășurate pe pajiștea generoasă a parcului”, precizează Primăria Sectorului 5.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version