Reprezentanții Primăriei Capitalei au anunțat că vor întreprinde demersurile necesare pentru achiziționarea a 600 de garsoniere și apartamente.

Acestea ar urma să fie livrate, în rate și la prețuri accesibile, angajaților din spitalele din București care au nevoie de o asemenea susținere.

Deocamdată, până la sfârșitul lunii iunie, Primăria București vrea să rezolve problema primelor 100 de garsoniere și apartamente, urmând ca celelalte 500 să fie achiziționate în etape.

Dintre cele 100 de unități locative, 10 vor fi tip garsonieră, 70 vor fi tip apartament cu două carmere, iar 20 vor fi tip apartament cu trei camere.

“Primăria Municipiului Bucureşti intenţionează să achiziţioneze un număr de 600 de unităţi locative pentru personalul medical care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea primăriei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB). Achiziţionarea locuinţelor de serviciu vine ca urmare a aprobării de către Consiliul General, prin HCGMB 253/04.05.2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuinţe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB”, este mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Capitalei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version