Implicat în dosarul retrocedărilor frauduloase, alături de tatăl său, Dorin Cocoş, sau de Alina Bica, fosta şefă DIICOT, Alin Cocoş a ajuns, vineri, în faţa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Alin Cocos (sursa foto: obiectiv.info)
Alin Cocos (sursa foto: obiectiv.info)

Cocoş este judecat sub control judiciar, însă fiul celebrului afacerist face o nouă solicitare pentru a putea părăsi ţara. Primele informaţii arată că Alin Cocoş vrea să profite de back-ground-ul său de fotbalist şi să obţină astfel posibilitatea de a părăsi ţara.

Alin Cocoş le-a transmis magistraţilor, nici mai mult, nici mai puţin, că îşi doreşte să se transfere ca fotbalist în străinătate. Crescut la juniorii lui Dinamo, Alin Cocoş s-a remarcat mai ales graţie duelurilor pe care le avea cu Adrian Cristea pentru femeile din cele mai importante cluburi de noapte ale Capitalei. În aceste condiţii ne este greu să credem că Alin Cocoş este dorit de FC Barcelona sau Real Madrid şi nici măcar vreun Rosenborg Trondheim sau FK Qabala. Însă fiul afaceristului Dorin Cocoş, în cazul unui răspuns negativ din partea magistraţilor, ar putea profita de situaţia şi ar putea să-i acuze pe aceştia că-l împiedică să bifeze un contract răsunător.

Rămâne de văzut care va fi reacţia oamenilor legii în condiţiile în care Alin Cocoş nu ar fi refuzat prima dată pentru un astfel de motiv. Vă reamintim că celebrul Cocoş junior a solicitat eliminarea măsurii controlului judiciar şi pentru a însoţi echipa Dinamo Bucureşti într-un cantonament în străinătate. Atunci, magistraţii nu numai că nu au vrut să audă despre un asemenea motiv pueril, dar i-au şi transmis acestuia că solicitarea este o batjocură la adresa justiţiei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version