Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

IGSU, de Crăciun: 2.266 de situaţii de urgenţă, între care 149 incendii

În Ajun şi în ziua de Crăciun, IGSU a înregistrat un număr de 2.266 de situaţii de urgenţă.

Astfel, pompierii au intervenit pentru stingerea a 149 incendii, iar echipajele SMURD au acţionat în 1.838 cazuri pentru acordarea primului ajutor calificat şi 13 cazuri pentru descarcerarea victimelor accidentelor rutiere.

De asemenea, salvatorii au intervenit în 71 situaţii pentru deblocarea persoanelor surprinse în medii ostile, precum şi în alte 195 misiuni de protejare a comunităţilor.

În cele două zile, 1.856 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD, iar alte 15 persoane au fost salvate din incendii sau alte situaţii deosebite.

IGSU arată că numărul intervenţiilor la care au participat se menţine relativ constant, iar faţă de perioada Crăciunului din anul 2017 s-au înregistrat mai puţin cu 11 evenimente în acest an.

În minivacanţa de Crăciun, peste 5.100 de pompieri acţionează zilnic pentru asigurarea protecţiei şi siguranţei cetăţenilor.

14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv