Poliţiştii Punctului de Frontieră Sânnicolau Mare au reuşit să reţină doi cetăţeni marocani ce intenţionau să pătrundă în mod ilegal în ţara noastră.

sursa foto pentrutimisoara.ro
sursa foto pentrutimisoara.ro

Marocanii, unul de 25 şi celălalt de 35 de ani, au încercat să profite de o breşă survenită în aşa-numita frontieră verde şi să pătrundă în România pe jos.

“Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare care acţionau în baza unor informaţii au depistat, duminică, şi condus la sediul sectorului pentru cercetări doi bărbaţi care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză, cu vârste de 25 respectiv 35 de ani, sunt cetăţeni marocani şi nu aveau documente asupra lor. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă in Italia, pentru a-şi găsi un loc de muncă”, este anunţul oficial făcut de poliţiştii de frontieră.

Oamenii legii îi vor preda pe marocani unei echipe de la Serviciul pentru Imigrări Timiş şi vor solicita sprijinul autorităţilor sârbe pentru a demara o anchetă comună. Cei doi marocani sunt acuzaţi oficial de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version