Agitaţia mare, vineri după-amiaza, la Curtea de Apel Bucureşti.

Geanina Terceanu (sursa foto romaniatv.net)
Geanina Terceanu (sursa foto romaniatv.net)

Geanina Terceanu, judecătoarea acuzată că a luat mită pentru a-i achiza pe inculpaţii din Dosarul Transferurilor, a fost adusă de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Oamenii legii solicită emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele judecătoarei.

La Curtea de Apel Bucureşti au fost aduşi şi Ioan Becali, Victor Becali şi Cristian Borcea, cei trei oameni din fotbal implicaţi în Dosarul Transferurilor şi despre care se spune că au pus mână de la mână pentru a o şpăgui pe judecătoarea Geanina Terceanu şi a obţine achitarea în prima instanţă.

Deşi cei trei sunt deja încarceraţi, fiind condamnaţi ulterior la închisoare cu executare, pe numele lor pot fi emise noi mandate de arestare preventivă.

În paralel, gsp.ro anunţă că există informaţii conform cărora o a patra persoană dintre cei opt implicaţi în Dosarul Transferurilor ar fi contribuit la şpaga de 230.000 de euro pentru judecătoarea Geanina Terceanu. Nu se ştie încă dacă este vorba despre George Copos, Gică Popescu, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu sau Jean Pădureanu.

De asemenea, se spune că s-a aflat despre această poveste după ce un alt judecător, care ştia de înţelegere, a intrat în belele şi a vrut să se scoată.

Mai mult, se spune că procurorii DNA au “lovit” în acest moment pentru a împiedica eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali, care obţinuse deja un verdict favorabil. De altfel, se spune că ideea de a mitui judecătorul a venit din partea lui Ioan Becali, care se simţea vinovat că i-a implicat pe ceilalţi în această poveste.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version