RADET București a oprit miercuri dimineață apa caldă de consum la 140 de blocuri din zona Dristor (Sector 3), pentru executarea unor lucrări de reparaţii şi înlocuire a vanelor în reţeaua primară de termoficare.

“Lucrările sunt deosebit de importante, deoarece, în timpul sezonului de încălzire acestea asigură în caz de avarie, alternative pentru continuitatea serviciului de termoficare. Prin înlocuirea lor se asigură o creştere a mobilităţii sistemului de termoficare şi se  restrânge numărul clienţilor afectaţi”, se precizează în comunicatul remis redacției.

Lucrarea este cuprinsă în programul de revizii şi reparaţii pentru anul 2017, planificat pentru îmbunătăţirea sistemului de termoficare şi implicit, pentru creşterea confortului cetăţenilor.

Pentru realizarea sa, vor fi oprite 7 puncte termice care alimentează cu apă caldă aproximativ 140 de blocuri din Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti, aflate în zona bulevardelor Mihai Bravu şi parţial Camil Ressu.

“Echipele RADET Bucureşti lucrează în regim continuu, respectiv 24 de ore din 24, astfel încât estimăm că finalizarea lucrării va fi făcută până în data de 18 mai,  ora  24.00. Pe măsură ce lucrările vor avansa, reluarea furnizării apei calde către clienţii afectaţi va fi făcută în mod treptat”, se mai arată în comunicat.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version