Marți este de așteptat ca în cadrul unei ședințe de guvern să fie dată o ordonanță de amnistie favorabilă lui Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat.

Ar urma să fie iertați de pușcărie autori unor infracțiuni printre care și cele de care a fost acuzat de-a lungul timpului liderul PSD.

Până acum, membrii guvernului PSD-ALDE s-au ascuns după deget susținând că nici vorbă de așa ceva sau că, de fapt, ar fi nevoie de așa ceva pentru ca România să nu mai fie penalizată pentru supraaglomerarea din penitenciare.

Conștienți că membrii guvernului PSD-ALDE trag pentru a spori puterile lui Dragnea, zeci de protestatari au luat cu asalt, încă de la primele ore ale dimineții, Piața Victoriei din București.

Au fost și câteva persoane care au încercat să afișeze un banner imens pe care se putea citi ‘Trezește-te și ieși în stradă. Dictatura a fost instaurată întotdeauna prin lege’.

Oamenii însă nu au fost lăsați de jandarmi să ridice bannerul respectiv. Ei au fost săltați și amendați pentru tulburarea ordinii.

Ulterior, însă, protestatarii au afișat bannerul într-o altă zonă a Capitalei, respectiv la Fântâna Miorița, pe Șoseaua București-Ploiești.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version