Reprezentanții Primăriei București atrag atenția asupra faptului că persoane necunoscute au împrăștiat otravă pentru șobolani pe aleile și spațiile verzi din parcurile Herăstrău și Cișmigiu.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Conform unui comunicat dat de cei de la Primărie, capcanele securizate au fost sparte, iar grăunțele otrăvitoare au fost împrăștiate în zonele amintite.

A fost sesizată Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, oamenii legii urmând să-i caute și să-i pedepsească pe cei care au recurs la un asemenea gest.

“Primăria Capitalei atrage atenţia cetăţenilor care trec prin parcurile Regele Mihai (fost Herăstrău) şi Cişmigiu, că persoane necunoscute au împrăştiat pe spaţiul verde şi alei grăunţe otrăvitoare din capcanele securizate destinate combaterii şobolanilor, extrem de periculoase pentru copii şi animale. Până la remedierea completă a situaţiei, Primăria Capitalei solicită maximă atenţie în special în cazul copiilor şi al animalelor”, este mesajul transmis de cei de la Primărie.

De asemenea, reprezentanții Primăriei au mai precizat că toate capcanele sparte au fost strânse de angajații ALPAB și că totul a demarat de la o sesizare depusă de angajații companiei Coral, cea care se ocupă cu deratizarea în București.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version