Un incident deosebit de grav s-a petrecut marți seara în cartierul Craiovița Nouă, din municipiul Craiova.

sursa foto romaniatv.net

UPDATE, 12.50: Alte două rachete de semnalizare au fost descoperite în grădina unui bloc din Craiova, în apropierea locului în care o rachetă de semnalizare a făcut praf un autoturism. Procurorii Parchetului Timișoara au intervenit și au demarat o anchetă pentru a vedea cum au ajuns aceste rachete în zona locuită.

 

Un autoturism parcat între blocuri a suferit pagube însemnate, după ce a fost lovit de ceea ce pare să fie un proiectil de avertizare folosit de armată la exercițiile de tragere.

În apropiere de locul respectiv există un poligon al armatei, dar deocamdată nimeni nu își explică cum a fost posibil ca acest proiectil să lovească atât de departe.

Din fericire nu au existat victime, însă pagubele sunt însemnate, pentru că proiectilul a pătruns prin geamul autoturismului și s-a înfipt în bord.

Martorii susțin că inițial nu și-au dat seama ce s-a petrecut și când au văzut proiectilul luminând au crezut că este un lampion. Abia ulterior, după ce au auzit zgomotul impactului, și-au dat seama că puteau asista la o tragedie.

Proiectilul a fost predat polițiștilor de la Arme și muniții, iar autoritățile locale au demarate o anchetă pentru a face lumină în acest caz.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version