A fost agitație maximă, joi seara, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

Angajații unei case de pariuri au solicitat intervenția poliției, după ce unul dintre clienți, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a început să prezinte un comportament violent.

Bărbatul era în stare de ebrietate și a început să facă scandal acuzându-i pe angajații casei de pariuri că au măsluit aparatele tip păcănele pentru ca el să piardă o sumă importantă de bani.

Mai mult, clientul chiar i-a amenințat cu bătaia pe angajații casei de pariuri, moment în care aceștia au solicitat intervenția poliției.

Culmea, în momentul în care oamenii legii au încercat să intervină, au fost încercuiți de alți clienți ai casei de pariuri, iar spiritele au degenerat.

Bărbatului de 41 de ani i s-a făcut rău și a fost transportat la spital, dar a refuzat internarea și a fost lăsat să plece, nu înainte de a i se întocmi dosar penal pentru distrugere.

De asemenea, un alt client al casei de pariuri a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că a blocat intervenția oamenilor legii.

Pe de altă parte, se verifică și modul în care au intervenit polițiștii pentru a se stabili dacă aceștia au avut un comportament abuziv.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version