Aflaţi în pericol de a fi daţi afară din sediul în care activează, angajaţii televiziunilor lui Dan Voiculescu şi-au propus să iasă în stradă pentru un miting care se vrea a fi incendiar.

Ultima actiune de protest a Antenelor s-a incheiat cu scandal (sursa foto hotnews.ro)
Ultima actiune de protest a Antenelor s-a incheiat cu scandal (sursa foto hotnews.ro)

Şefii Antenei 3 îşi cheamă fanii să-i susţină la acţiunea de protest organizată vineri, între orele 15.00 şi 18.30, în Piaţa Constituţiei. Acţiunea a primit, joi, aprobare din partea Comisiei de specialitate din cadrul Primăriei Bucureşti.

Intitulată “Libertatea presei în pericol”, acţiunea se va desfăşura după un plan bine stabilit. Între orele 15.00 şi 16.00 se va face afluirea participanţilor. Între orele 16.00 şi 18.00 va avea loc adunarea publică. Iar între orele 18.00 şi 18.30 se va face defluirea individuală a participanţilor.

Organizatorii acţiunii îşi asumă posibilitatea de a înştiinţa posesorii de autoturisme din zonă de necesitatea eliberării parcării din Piaţa Constituţiei, în timp ce Jandarmeria va asigura măsurile de ordine publică în zona de desfăşurare a acţiunii şi pe traseele de deplasare ale participanţilor la adunare.

Se estimează că la acţiunea de vineri după-amiaza vor participa în jur de 5.000 de persoane.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version