Un caz ciudat s-a petrecut weekendul trecut la Moreni și s-a soldat cu moartea unui bărbat de 35 de ani.

Victima era asistent medical, iar sâmbătă seara a participat la o petrecere alături de mai mulți prieteni. Bărbatul a băut însă peste măsură și, cum stătea cu părinții lui, i s-a făcut rușine și a decis că, pentru ca părinții să nu-l vadă în starea respectivă, să meargă să doarmă într-un apartament deținut de un prieten.

Conform targovistenews.ro, apartamentul respectiv nu era folosit în mod curent și nu era încălzit, dar victima avea mai multe posibilități de a se înveli.

Totuși, duminică dimineața, după ce și-a sunat de mai multe ori prietenul și a văzut că acesta nu răspunde, proprietarul apartamentului a mers la fața locului.

Asistentul medical a fost găsit în stare de inconștiență, iar medicii chemați la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

S-a demarat o amplă anchetă, fiind audiați atât părinții tânărului, cât și toți cei cu care acesta a intrat în contact înainte de a muri.

S-a făcut și o autopsie dar, culmea, medicii legiști nu au reușit să afle cauza decesului. Se spune că bărbatul ar fi murit de frig, mai ales că nu s-au găsit urme de violență pe corpul său.

Pentru a lămuri cazul, medicii au trimis mai multe probe la București în speranță că doctorii de aici vor reuși să stabilească ce a dus la moartea bărbatului.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version