Sorina Pintea, ministrul Sănătății, trece prin momente extrem de dificile, după ce una dintre nepoatele sale s-a sinucis marți.

Ministrul Sanatatii si nepoata care s-a sinucis

Flavia Magdău Tătărău avea doar 27 de ani. Lucra ca asistent la Unitatea de Primiri Urgențe SMURD de la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș, din Baia Mare, și se măritase de câteva luni cu un pompier.

Nimic nu anticipa tragedia care s-a produs marți. Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre acest caz, însă anchetatorii, citați de axanews.ro, susțin că nu s-au remarcat urme de violență pe trupul tinerei, astfel că merg pe ideea de sinucidere.

Colegii fetei au fost chemați prin numărul unic de urgență 112 pentru a o salva, dar aceștia nu au mai putut face nimic.

Urmează să se efectueze necropsia pentru stabilirea exact a condițiilor în care s-a produs decesul.

Există însă informații care arată că Flavia și-a pus capăt zilelor în mod accidental. Aceeași sursă, axanews.ro, propune un scenariu care, la prima vedere, pare uluitor.

Tânăra și-ar fi pus ștreangul de gât tocmai pentru a putea fi “salvată” de soțul ei, pompier la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, instituție care are sediul în apropierea casei în care locuiau cei doi soți.

Din păcate, însă, calculele fetei nu s-au potrivit cu cele reale, iar reprezentanții SMURD au intervenit mult prea târziu pentru a-i mai salva viața.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version