O tragedie fără margini a lovit marți seara localitatea Titu, din județul Dâmbovița.

sursa foto wowbiz.ro

Florin Oprea, un plutonier de la MApN, un bărbat în vârstă de 35 de ani, și-a ucis concubina cu mai multe lovituri de cuțit. Bărbatul, extrem de gelos, a urmărit-o pe femeie, cu care avea un copil minor, până la locul de muncă, a intrat peste ea în coafor, s-a certat cu ea și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Colegele femeii au sunat de urgență la 112, iar medicii și-au făcut rapid apariția, dar nu au reușit să o salveze pe tânăra de doar 25 de ani.

După câteva ore, Florin Oprea s-a predat singur la poliție și a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul și-a recunoscut fapta, dar le-a spus anchetatorilor că nu a vrut să o omoare și că gelozia l-a împins la un asemenea gest, acuzând-o pe femeie că are mai multe aventuri.

În schimb, tatăl fetei susține că bărbatul era extrem de violent și că de aceea fiica sa pusese capăt relației. Mai mult, femeia a mers la poliție pentru a solicita protecție împotriva plutonierului, dar autoritățile nu au găsit soluții pentru a împiedica o astfel de tragedie.

Urmează ca Florin Oprea să fie propus pentru arestare preventivă. Bărbatul a mai fost căsătorit și mai avea un copil din relația respectivă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version