Reprezentanții Poliției Capitalei anunță că o femeie de 31 de ani a murit, vineri dimineața, în Arestul Central al Poliției Capitalei.

sursa foto ph-online.ro

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 07.00, după ce angajații medicali ai instituției, dar și medicii de pe două ambulanțe SMURD au depus eforturi pentru a resuscita victima.

Conform reprezentanților Poliției Capitalei, una dintre colegele de celulă ale victimei a sesizat gardianul de serviciu în legătură cu starea victimei.

S-a reclamat faptul că femeia tușește în continuu, a încercat să se ridice din pat și s-a prăbușit la loc. În două minute a intervenit medicul instituției, care, după ce a făcut o evaluare rapidă, a sunat de urgență la numărul unic 112.

În aproximativ 20 de minute de la prima reclamare a incidentului, o ambulanță SMURD a ajuns la fața locului. Ulterior, încă o ambulanță a ajuns la fața locului.

Medicii s-au chinuit aproximativ o oră să resusciteze victima, dar fără folos. În jurul orei 07.00 a fost declarat decesul femeii de doar 31 de ani.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili promptitudinea cu care s-a intervenit, dar și condițiile în care s-a produs decesul. Femeia se afla de aproximativ 10 zile în arest și era cunoscută drept consumatoare de substanțe stupefiante.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version