Un incident cumplit s-a produs în Constanța: vânzătoarea de la un chioșc de ziare din zona Delfinariului a fost înjunghiată de mai multe ori de un necunoscut, vineri seară la ora 22.00, chiar când femeia își încheiase programului de lucru.

amenintare cutit

Rănita a fost transportată la spital dar a decedat câteva ore mai târziu, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, ca urmare a multiplelor plăgi provocate de cuțitul atacatorului.

Victima se numește Adriana Farcaș, avea 33 de ani, era căsătorită și avea doi copii, de 4 și 6 ani.

“Am cercetat cu atenție locul încă de azi-noapte, am prelevat probe, dar, din păcate, nu am găsit arma crimei. Martorii spun că atacatorul ar fi venit în fugă și ar fi lovit victima, după care a fugit imediat de la locul faptei. Totul a fost foarte rapid, fără ceartă sau alte altercații. Asupra victimei au fost găsiți bani, deci nu poate fi luat în calcul jaful personal și, la fel, în casieria magazinului erau banii rezultați din vânzările zilei respective. Soțul este foarte confuz, ca urmare a dramei pe care o trăiește… Deocamdată luăm în calcul mai multe ipoteze, lucrăm intens pe toate pistele posibile pentru a stabili motivația și pentru a definitiva profilul criminalului și vom avea cât mai curând ipoteze ce vor fi comunicate”, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, împuternicitul la comanda IJP Constanța, comisar-șef Adrian Rapotan.

Incidentul s-a produs vizavi de stația de taximetre, chiar în fața chioșcului de ziare unde femeia lucra ca vânzătoare.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version