Patru persoane au murit în urma unui groaznic accident de circulaţie produs, sâmbătă, la intrarea în localitatea Hărman, din judeţul Braşov.

sursa foto bzb.ro

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN 11, iar în el au fost implicate patru autoturisme.

Din primele informaţii reiese că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei unei şoferiţe în vârstă de 25 de ani. Conform bzb.ro, ea nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda 1 pe banda 2 şi a provocat un carambol în care au fost implicate patru maşini.

Un jandarm din Harghita, în vârstă de 34 de ani, şi una dintre fetele sale, de numai 3 ani, au murit pe loc. De asemenea, a murit un cuplu din Braşov, soţ şi soţie, ambii în vârstă de 69 de ani.

Soţia jandarmului, de 30 de ani, şi o altă fetiţă a lor, de numai 4 ani, au fost rănite grave. Culmea este că şoferiţa care a produs accidentul şi o prietenă a ei au scăpat cu răni uşoare.

Trei dintre răniţi au ajuns la Spitalul Judeţean Braşov, iar fetiţa de numai 4 ani a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Braşov.

Traficul a fost blocat în zonă timp de mai multe ore şi deviat prin localitatea Sânpetru. Autorităţile locale au intervenit cu trei echipaje de poliţie, trei echipaje SMURD, două ambulanţe şi o autospecială cu apă şi spumă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version