Cum era anunțat, Organizația Corupția Ucide a pus la cale, miercuri seara, un nou protest în Piața Victoriei din București.

Oamenii s-au răzvrătit astfel din cauza adoptării de către Camera Deputaților a noului Cod Penal favorabil infractorilor.

Din păcate prezența a fost una subțire, pentru un oraș cu circa două milioane de locuitori. Doar aproximativ 3.000 de persoane au participat la un nou protest organizat în Piața Victoriei.

Însă cei prezenți au știut să se facă simțiți și au reușit să blocheze timp de mai multe ore circulația pe câteva artere importante ale Capitalei precum Aviatorilor sau Kiseleff.

Oamenii au venit cu diferite pancarte și au scandat împotriva PSD și a liderului acestui partid. Din păcate au existat și incidente. Mai mulți teribiliști au încercat să forțeze pătrundea în curtea guvernului și au aruncat cu pietre spre jandarmi, aceștia din urmă răspunzând cu gaze lacrimogene.

La ora 21.00 a intervenit clasicul moment de intonare a imnului și aprindere a lanternelor de la telefoanele mobile. Aproximativ 50 de persoane au rezistat în Piața Victoriei până spre miezul nopții blocând circulația pe Bulevardul Kiseleff.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version