Un incident deosebit de grav s-a petrecut miercuri seara în cartierul Micro 19 din municipiul Galaţi.

 

Dănuţ Bogdan, şeful serviciului de siguranţă rutieră din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, a fost bătut crunt de trei indivizi, după ce a avut “tupeul” să-i solicite unei femei să parcheze regulamentar.

Conform viata-libera.ro, Dănuţ Bogdan, de 48 de ani, i-a reproşat femeii că a parcat aiurea, ocupând simultan două locuri de parcare.

Poliţistul a ameninţat-o pe femeie că va chema un echipaj pentru ca aceasta să fie amendată, moment în care femeia şi-a pierdut cumpătul.

A profitat de faptul că poliţistul s-a repliat în maşina proprietate personală şi a chemat trei bărbaţi din anturajul ei care au tăbărât cu pumnii pe victimă.

Agresorii şi femeia respectivă au reuşit să dispară până când colegii lui Dănuţ Bogdan să ajungă la faţa locului. Un echipaj SMURD l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde victima a rămas internată cu traumatism cranio-cerebral.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Se aşteaptă acum identificarea celor trei agresori, dar şi a femeii implicate în poveste.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version