Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au intervenit pentru a transporta o persoană cu probleme medicale, de la bordul unui pescador, în Portul Midia, pentru a fi preluată de către personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Incidentul s-a produs duminică, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina fiind solicitați de către Autoritatea Navală Română prin Serviciul M.R.C.C., în urma apelului ISU Tulcea prin serviciul 112, pentru a interveni în preluarea unei persoane cu probleme medicale, aflată la bordul unui pescador sub pavilion românesc, pe Marea Neagră, la 4 mile marine de Zaton (est Perișor).

Imediat, poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcaţiune rapidă, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost preluat de echipajul poliţiei de frontieră şi adus în siguranţă în Portul Midia, unde a fost preluat de personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, în vederea efectuării unor investigaţii medicale amănunţite.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version