O tânără de doar 25 de ani şi-a pierdut viaţa marţi seara, în Bucureşti, după ce a fost aruncată de o femeie de 36 de ani în faţa metroului, în staţia Dristor 1.

Magdalena Şerban, femeia care a comis abominabila crimă, a fost prinsă după aproximativ cinci ore de la producerea tragediei.

Poliţiştii au împânzit staţiile de metrou, în căutarea suspectei, însă femeia a fost prinsă după miezul nopţii undeva în zona Piaţa Unirii, după ce a coborât dintr-un autobuz RATB al unei linii de noapte.

Într-o intervenţie avută la România TV, unul dintre poliţiştii care au condus ancheta a povestit filmul tragediei şi modul în care asasina a fost prinsă:

“Am fost contactat telefonic de către ofiţerul care se afla la grupa operativă că în staţia de metrou Dristor o persoană s-ar fi aruncat în faţa metroului.

M-am deplasat la faţa locului, am solicitat să vizionez imaginile şi mi-am dat seama că de fapt a fost vorba de o crimă. Am informat conducerea Poliţiei Capitalei şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Am făcut un plan cu privire la identificarea şi depistarea presupusei autoare. Din imaginile vizualizate ne-am dat seama că este o femeie de aproximativ 35-40 de ani, purta un batic pe cap, era îmbrăcată în negru, pantofi negri.

Am constituit echipe de intervenţie. După câteva ore de cercetări, în jurul orei 00.00, când s-au închis toate staţiile de metrou am luat hotărârea să se acţioneze în zonele aglomerate, pe marile bulevarde, în zonele staţiilor de metrou.

În jurul orei 00.40 o echipă de poliţişti a observat o femeie care a coborât dintr-un autobuz RATB al unei linii de noapte.

S-au îndreptat către aceasta, au legitimat-o şi au condus-o până la sediul Poliţiei Capitalei, unde au urmat cercetările.

Pe parcursul deplasării a solicitat prezenţa unui avocat. La sediul Poliţiei Capitalei i s-a acordat dreptul de a vorbi cu un avocat din oficiu”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version