Succesorul lui Marian Vanghelie la Primăria Sectorului 5, Daniel Florea (PSD) promite să se ocupe de instituțiile de învățământ din zona bucureșteană cu cele mai mari probleme.

florea, scoala, elevi 4

„Educația este prioritatea numărul 1 a mandatului meu, iar acest lucru nu se va schimba în următorii 4 ani”, a declarat primarul Florea.

 Edilul a participat astăzi la festivitățile de deschidere a noului an școlar organizate la liceele teoretice „Dimitrie Bolintineanu”, „Ion Barbu”, „Ștefan Odobleja”, Școala Gimnazială nr. 150, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară ”Dumitru Moțoc”, Școala Gimnazială Specială nr. 9.

1

Primarul Daniel Florea le-a dăruit celor 4.900 de „boboci” de clasa 0 și a I-a diplome și cărți Disney însoțite de audio-book.

Evident, toate din bugetul Primăriei Sectorului 5.

2

„Am retrăit alături de micuți emoția unui nou început, odată cu sunetul primului clopoțel. Voi face tot ce îmi stă putință ca școala să devină un spațiu sigur, prietenos, care să beneficieze de dotări și în care copiii noștri să se dezvolte armonios, să fie locul în care se poate face performanță. Avem elevi talentați, care sunt sigur că ne vor face mândri de rezultatele lor. Urez tuturor un an încununat cu realizări și mult succes în activitățile școlare!”, a declarat Daniel Florea.

florea scoala 3

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că în București există circa 500 de clădiri de unități de învățământ care nu au aviz sanitar sau de la Pompieri, însă edilul Sectorului 5 nu a vorbit despre acest lucru.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version