După ce a discutat cu premierul Sorin Grindeanu despre teme economice și Brexit și după ce a dansat o horă în inima Muzeului Satului, Prințul Charles a ajuns, joi, și la Parcul Natural Văcărești.

Mare admirator al frumuseților naturale, Prințul Charles a fost impresionat de ce a descoperit în incinta Parcului Natural Văcărești, mai ales că vorbim despre o zonă aflată în capitală.

Prințul Charles s-a întreținut zeci de minute cu reprezentanții Asociației Parcul Natural Văcărești, care se ocupă de dezvoltarea acestei zone, dar și cu reprezentanți ai Societății Ornitologice Române și a lăudat potențialul zonei respective.

Joi, Prințul Charles al Marii Britanii mai are programată o întâlnire oficială cu Patriarul Daniel, cu care va discuta o eventuală colaborare în favoarea ridicării Catedralei Mântuirii Neamului.

Vineri, în ultima zi a vizitei oficiale, Prințul Charles are în program vizitarea comunei Vizurești, dar și participarea la un spectacol de teatru programat a avea loc la Teatrul Național București.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version