Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Guvernul depune lui la Parlament, pentru angajarea răspunderii, proiectul de alegerere a primarilor în două tururi / 

Breaking News:
 

RADET îi lasă pe bucureșteni fără căldură. Ce ne așteaptă din iarna 2018-2019

Reprezentanții RADET anunță că, începând din 10 aprilie, au demarat procesul de oprire a alimentării cu căldură la nivelul Capitalei.

S-a luat această decizie după ce, în ultimele zile, s-au înregistrat constant peste 20 de grade Celsius afară și chiar și temperaturi rezonabile pe parcursul nopții.

Cei de la RADET susțin că procesul de oprire a alimentării cu căldură este unul complex, astfel că efectele se vor vedea în următoarele 72 de ore.

“Începând cu data de 10.04.2018 vom iniţia procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al Municipiului Bucureşti. Oprirea agentului termic pentru încălzire se va face progresiv prin reducerea temperaturii de livrare şi închiderea instalaţiilor către consumatori, astfel încât efectele vor fi resimţite în următoarele 72 de ore”, anunţă conducerea RADET într-un comunicat de presă.

De la această măsură fac excepție obiectivele speciale. În cazul spitalelor, creșelor, școlilor sau grădinițelor oprirea alimentării cu căldură se face la solicitarea scrisă a reprezentanților instituțiilor respective.

Din iarna 2018-2019 ar putea intra în vigoare o prevedere prin care distribuirea căldurii să se facă doar într-o perioadă prestabilită, cel mai probabil 1 noiembrie – 1 aprilie. Asta ar însemna că cei legați la sistemul central ar urma să plătească în cele cinci luni măcar căldura livrată prin intermediul țevilor comune. De asemenea, chiar dacă s-ar impune din cauza condițiilor meteo, căldura nu ar mai fi livrată în afara sezonului stabilit.

11 Shares