Problema controversatului raport lansat de Corpul de Control al Guvernului pe tema modului în care s-a intervenit în tragedia din Club Colectiv a împărţit România în două.

raed-arafat-17

Cei mai mulţi susţin că autorităţile vor să muşamalizeze gafele comise de secretarul de stat Raed Arafat, dar există şi oameni care îl susţin pe şeful SMURD.

Iar aceştia din urmă au anunţat că vor ieşi în stradă în weekend, în acţiuni de protest menite să-şi arate susţinerea faţă de Arafat.

Totuşi, secretarul de stat din MAI le recomandă fanilor săi să nu iasă în stradă.

“Am văzut pe Facebook şi pe diferite pagini de internet îndemnuri ca oamenii să iasă în stradă pentru a-şi exprima sprijinul pentru sistemul de urgenţă, şi pentru mine, Sâmbătă/ Duminică. În primul rând, pentru mine este o onoare să văd că mulţi cred în ceea ce fac, împreună cu colegii mei, şi îşi exprimă sprijinul pentru activitatea serviciilor de urgenţă. Pe de altă parte, consider că ieşirea în stradă nu este soluţia având în vedere că există la acest moment un dialog deschis pe tema raportului de control urmând ca săptămâna viitoare să ne întâlnim şi cu domnul Prim Ministru pe această temă. Totodată nu aş dori ca cineva să folosească această situaţie pentru a lansa insulte şi injurături cu caracter politic şi să folosească în mod incorect, cu alte scopuri, un posibil eveniment la care să participe oamenii care într-adevăr cred în sistemul de urgenţă şi în cei care lucrăm în acest sistem. Sper ca mesajul meu să vă ajungă şi mulţumesc din nou pentru susţinerea exprimată. Sper ca săptămâna viitoare să aducă mai multe clarificări şi o abordare înţeleaptă şi pozitivă care să ducă la dezvoltarea în continuare a sistemului integrat de urgenţă în serviciul populaţiei”, este mesajul postat de Raed Arafat pe pagina sa de socializare.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version