Gabriela Firea, primarul Capitalei, şi consilierii municipali au aprobat suplimentarea cu 1,7 milioane de lei a fondurilor pentru lucrările de la Arcul de Triumf.

arc 1

Suma pare colosală, dacă luăm în calcul faptul că lucrările respective au înghiţit deja aproape 7 milioane de euro din fonduri UE şi fonduri ale Municipalităţii, însă Firea se vaită că fără banii respectivi nu ar fi putut să-şi menţină promisiunea că lucrările vor fi finalizate până la festivităţile organizate cu ocazia zilei de 1 decembrie.

Acum, Firea spune că este mult mai liniştită şi promite că lucrările vor fi finalizate chiar până pe 25 noiembrie, pentru a permite şi organizarea unor repetiţii înainte de festivităţile pentru 1 decembrie.

Venită în faţa consilierilor pentru a-şi susţine punctul de vedere, Irina Bologa, managerul care se ocupă de lucrări, spune că “suplimentarea de fonduri va fi folosită în special pentru costurile referitoare la materialul de acoperire a rostului elastomeric şi pentru cheltuielile cu expertiza tehnică”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version