Un incident deosebit de grav s-a petrecut în comuna Tomnatic, din județul Timiș, un bărbat de 46 de ani tăindu-l pe un altul de 36 de ani cu o drujbă.

sursa foto sursadevest.ro

Conform polițiștilor care anchetează cazul, bărbatul de 36 de ani era client fidel al barului deținut de celălalt personaj implicat în poveste, dar obișnuia de multe ori să consume pe datorie.

Sătul să fie dus cu nasul, proprietarul localului a refuzat să-l mai servească, moment în care clientul a sărit la bătaie. Ba chiar l-a amenințat pe proprietar că îl va lovi cu o sapă.

În acel moment, proprietarul localului și-a pierdut cumpătul. A pus mâna pe o drujbă și și-a tăiat adversarul de mai multe ori în zona brațelor și a spatelui.

Conform sursadevest.ro, victima a fost transportată în stare gravă, dar stabilă, la spital, având mari probleme în special din cauza tăieturilor adânci suferite la nivelul brațelor.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore fiind acuzat de lovituri și alte violențe. Anchetatorii susțin că încadrarea efectivă se va face în funcție de numărul de zile petrecute de victimă în spital, nefiind exclus ca patronul de local să fie acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version