Un scandal cu iz de telenovelă a izbucnit de curând în interiorul filialei PNL Timiş.

Adrian Păşcuţă, care este consilier judeţean din partea Partidului Naţional Liberal, este acuzat de propria soţie, Sofia Loredana, că ar fi bătut-o.

Femeia a postat pe pagina sa de Facebook o poză în care apare cu ochii umflaţi. Poza este însoţită de un mesaj scurt, dar tulburător: “Antrenament pe soţie”.

În schimb, Adrian Păşcuţă susţine că povestea este, de fapt, cu totul alta. Bărbatul se plânge că “soţia mea a părăsit de anul trecut domiciliul conjugal şi îi mai vede pe cei trei copii ai noştri ocazional. Eu sincer nu înţeleg de ce se întâmplă lucrul acesta. Am vorbit săptămâna trecută cu ea şi spunea că a vorbit cu un avocat pentru a intenta divorţ. Bănuiesc că acum caută motiv ca să dea vina pe mine, să spună că este culpa mea, dar este o înscenare. Nu se pune problema să-mi fi lovit vreodată soţia”.

Există însă voci care spun că vina iniţială a aparţinut tot lui Adrian Păşcuţă, care ar fi fost prins în ipostaze mult prea tandre alături de o colegă de partid şi de aceea soţia lui ar fi părăsit domiciliul conjugal.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version