Chestorul principal de poliţie Bogdan Dospescu, inspectorul general al Poliţiei Române, a primit zilele acestea vizita oficială a şefului Poliţiei Naţionale din Ungaria, general-locotenent Karoly Papp.

În cadrul discuţiilor oficiale au fost dezbătute teme privind migraţia ilegală, siguranţa traficului rutier şi combaterea criminalităţii organizate, în special a criminalităţii informatice şi a traficului de persoane.

Şeful Poliţiei Române a subliniat faptul că schimbul de informaţii dintre cele două instituţii s-a dovedit, de-a lungul timpului, extrem de eficient în combaterea criminalităţii organizate.

La rândul său, şeful Poliţiei Naţionale din Ungaria, general-locotenent Karoly Papp şi-a exprimat dorinţa ca parteneriatul cu Poliţia Română să continue la aceleaşi standarde ridicate.

Totodată, şeful Poliţiei Naţionale din Ungaria a fost mandatat să înmâneze şefului Poliţiei Române “Ordinul de merit Sfântul Gheorghe”, cea mai înaltă distinc’ie conferită unui poliţist de ministrul de Interne din Ungaria.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version