Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

Sindicate: Inflația și înghețarea sporurilor anulează creșterea salarială

Inflația va anula creșterea salarială propusă de Guvern pentru 2019, în condițiile în care celelalte elemente salariale vor fi înghețate, potrivit proiectului de OUG prezentat marți seară de ministrul finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, reclamă FSANP.

“Iata ca, asa cum a facut si anul trecut, Guvernul nu se tine de promisiuni apeland iarasi la o scamatorie legislativa”, se arată în comunicatul transmis redacției de Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP).

DOCUMENT. VIDEO. Teodorovici anunță noi taxe și modificări fiscale 2019

Iată și celelalte precizări, în comunicatul transmis redacției:

“Dupa ce ne-a incercat reactia cu un proiect de test, Ministerul Finantelor Publice publica Proiectul de OUG privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene (18.12.2018).

In ceea ce priveste salarizarea, pare in plus acea 1/4 din diferenta de pana la coeficientul din grila aplicabila in 2022, ceea ce – in concret – inseamna o crestere aproximativ egala cu rata inflatiei.

Download (DOC, Unknown)

Asa cum in 2018 a fost acordata declarativ o marire salariala de 25% care a fost anulata prin transferul taxelor sociale, incepand cu ianuarie 2019 Guvernul propune o crestere care este anulata de inflatie, avand in vedere ca alin. (3) din art. 34 din Proiect prevede ca toate celelalte drepturi si elemente salariale ingheata”.

Download (DOC, Unknown)

64 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv