Explicaţie şocantă dată de medici pentru accidentul de la Brăila, de luni dimineaţa, când o mașină a intrat în plin într-o stație de autobuz și a omorât 5 persoane.

sursa foto infobraila.ro
sursa foto infobraila.ro

Deşi iniţial s-a zvonit că autorul accidentului, un tânăr de numai 27 de ani, suferea de crize epileptice şi din această cauză a pierdut controlul volanului, primele teste efectuate de medicii brăileni au relevat faptul că tânărul era sub influenţa drogurilor.

Transportat la Spitalul Judeţean Brăila după accidentul pe care l-a produs, tânărul de 27 de ani, din Periş, a ieşit negativ la testul de alcoolism, dar infobraila.ro anunţă că, în sânge, i s-a descoperit o combinaţie de amfetamină, benzodiazepină şi canabis.

Vă reamintim că luni dimineaţa, pe Şoseaua Râmnicu Sărat, din Brăila, patru femei şi un bărbat şi-au găsit sfârşitul în momentul în care aşteptau autobuzul.

Un tânăr de 27 de ani, cu un bolid înmatriculat în Bucureşti, conducea cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în plin în oamenii aflaţi în staţia de transport în comun.

Trei persoane au murit pe loc şi alte două în drum spre spital. Şoferul şi o altă femeie aflată pe trotuar au fost răniţi uşor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version