Reprezentanţii Spitalului Grigore Alexandrescu, din Bucureşti, anunţă că starea băiatului salvat dintr-o fântână se îmbunătăţeşte.

sursa foto romaniatv.net

Daniel, în vârstă de numai doi ani, a căzut într-un puţ din Teleorman şi a fost salvat cu mare dificultate, după o intervenţie care a durat aproape 11 ore.

Băieţelul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu, din Bucureşti, din cauza problemelor pulmonare.

Daniel a fost internat la Terapie Intensivă, însă joi seara reprezentanţii unităţii respective au precizat că starea micuţului s-a îmbunătăţit şi că acesta respiră fără ajutorul aparatelor.

“Copilul a putut fi detubat şi acum respiră spontan, dar este ţinut încă sub o uşoară sedare. Pare că este prezent şi urmăreşte cu privirea. Sperăm că starea lui se va îmbunătăţii. Va veni şi un neurolog să-l vadă dar, după cum ştiţi, pentru o evaluare neurologică reală, copilul trebuie să fie treaz”, a fost mesajul transmis de reprezentanţii spitalului.

Doctorii de la Grigore Alexandrescu recunosc faptul că “avem de a face cu un caz extrem de grav. Sunt probleme pulmonare care ar putea produce decesul. De asemenea, sunt leziunii severe ale pielii din cauza frigului şi a umezelii. Băiatul a stat, numai Dumnezeu ştie cum, aproape 11 ore într-un puţ îngust, cu jumătate din corp în apă şi înghiţind apă despre care nu ştim nimic. Şi din cauza calităţii precare a apei ar putea apărea probleme”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version