Mai mulţi români din Belgia au organizat o campanie de strângere de fonduri pentru tânărul rănit îmiercuri în explozia de la Piatra Neamţ.

Rănit grav, el a reuşit să iasă singur din bloc, apoi a leşinat. Tânărul a fost transportat la un spital din Belgia.

Comunitatea românilor încearcă să găsească şi cazare pentru familia tânărului. În prezent, tatăl acestuia a fost adăpostit într-o cameră din subsolul spitalului, unde se odihnesc de obicei medicii de gardă, între gărzi. 

„Cautam cazare in Charleroi, cat mai aproape de Grand Hôpital De Charleroi – I.m.t.r., Rue de Villers 1, 6280 Loverval, Belgium! Aceasta cerere este pentru tatal lui Alexandru Băiaşu, tanarul de 29 de ani, victima a incendiului din Piatra Neamt, transferat ieri la acest spital. In acest moment doomnul Ionel Băiaşu a primit o camera la subsolul spitalului, o camera folosita de medicii de garda dar este o solutie temporara. Va trebui sa fie acolo, alaturi de Alexandru, saptamani bune de acum inainte. (…) Vom publica periodic ce donatii s-au facut, cu pastrarea confidentialitatii datelor personale a donatorilor”, a scris pe pagina sa de Facebook Cornel Radu-Loghin, unul dintre iniţiatorii campaniei.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version