Un incident incredibil s-a petrecut, miercuri seara, în județul Vaslui.

Trei frați minori din satul Avrămești, comuna Voinești, au fost internați de urgență la spitalul din Bârlad. Ei au fost diagnosticați cu intoxicație cu alcool și au ajuns la spital în comă alcoolică.

Inițial, localnicii au sunat la numărul unic de urgență 112 și au reclamat că o fetiță de 8 ani zace pe marginea drumului. Conform vremeanoua.ro, Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui a trimis un echipaj la fața locului.

Fetița a fost găsită zăcând într-un șanț. Medicii și-au dat seama rapid că aceasta este în comă alcoolică și au transportat-o de urgență la spitalul din Bârlad. Micuța a fost internată la secția de pediatrie.

Ulterior, părinții fetiței au sunat la 112 și au reclamat faptul că și ceilalți doi copii ai lor, o fată de 4 ani și un băiat de 3 ani, au probleme.

Medicii i-au ridicat și pe cei doi micuți și i-au transportat, tot în comă alcoolică, la spitalul din Bârlad.

Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la fața locului. Și astfel au descoperit că părinții celor doi copii au consumat mai mulți litri de vișinată pentru că nu mai aveau loc unde să depoziteze producția cea nouă.

Cu părinții mai atenți la paharele de vișinată decât la ei, copiii s-au apucat să mănânce vișine îmbibate în alcool. Și au mâncat atât de mult încât nu au mai știut de ei.

Șeful DGASPC Vaslui a anunțat deja că, după externare, copiii vor fi instituționalizați pentru că trăiesc în condiții extrem de periculoase alături de părinții lor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version