Premierul Mihai Tudose a criticat amplasarea intempestivă a Târgului de Crăciun în Piaţa Victoriei, arătând că nu este “cea mai inspirată decizie”, iar primarul general, Gabriela Firea, va înţelege acest lucru.

“Târgul de Crăciun, apropo că veni vorba, nu cred că este cea mai inspirată decizie un târg în mijloc. Am aflat astăzi şi eu despre acest lucru. În primul rând, spuneţi-mi cum ajunge omul acolo că nu prea sunt treceri de pietoni. Este complicat. Eu cred că (primarul general, Gabriela Firea-n.r.) îşi va da seama că nu este cea mai inspirată alegere. Mai mult se şi interpretează, am înţeles că se face târg ca să nu mai vină nu ştiu cine. Nu, dom’le, să vină!”, a declarat joi premierul Mihai Tudose.

Primarul general Gabriela Firea a refuzat să comenteze criticile lui Tudose.

Ea a anunţat miercuri că va organiza între 5 – 17 decembrie un Târg de Sărbători în Piaţa Victoriei, deși are deja amenajat “Târgul de Crăciun” în Piața Constituției, la Parlament.

Ea neagă însă că face un nou târg pentru a-i împiedica pe protestatarii #Rezist să manifesteze împotriva modificării legilor Justiției.

Legea organizării adunărilor publice nu permite desfăşurarea a două manifestaţii în acelaşi loc.

Cu toate acestea, protestatarii au anunţat că nu pleacă din Piaţa Victoriei şi nu renunţă la manifestaţii.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version