Reprezentanţii Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi au dat publicităţii, marţi, ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Dan Ciprian Sfichi, poliţistul de 35 de ani lovit cu o sabie de un interlop în urmă cu o săptămână.

Şeful unei echipe de Intervenţii Speciale, Sfichi a participat marţea trecută la mai multe percheziţii efectuate la traficanţi de droguri. Sfichi a condus echipa care a făcut percheziţii la Alexandru Huţuleac.

În momentul în care oamenii legii i-au spart uşa casei, Huţuleac i-a atacat cu o sabie. L-a lovit violent pe Sfichi în zona capului, iar cum acesta nu purta casca din dotare, a suferit răni grave.

La o săptămână de la incident, medicii din Iaşi au anunţat, marţi, că bărbatul a trecut peste starea critică, astfel că cel puţin pentru moment viaţa sa nu mai este pusă în pericol.

Totuşi, bărbatul va rămâne cu sechele. Sfichi este paralizat pe partea stângă a corpului şi complet orb. Însă medicii susţin că abia după aproximativ şase luni se va ştii cu exactitate nivelul până la care se poate recupera poliţistul.

Sfichi este căsătorit şi are doi copii. Are un frate, tot poliţist, iar tatăl lor a fost, de asemenea, poliţist.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version