A fost un weekend plin pe litoralul de la noi dar, din păcate, și un weekend plin cu tragedii.

sursa foto ziuaconstanta.ro

Pentru că mai multe persoane au fost luate de valurile mării Negre. Un adolescent și un pescar au murit, alt adolescent fiind dat dispărut.

Adolescentul care a fost deja declarat mort avea 18 ani și era din Republica Moldova. El lucra la un restaurant din Constanța și era cazat la un hotel din Neptun.

Băiatul venise pe litoralul românesc să facă un ban cinstit pentru familie. Din păcate, în cursul zilei de duminică, ziua lui liberă, s-a aventurat în larg și în cele din urmă și-a pierdut viața.

Colegii băiatului au sunat de urgență la numărul unic 112, iar scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au reușit să-l scoată la mal, însă medicii nu au mai reușit să-l salveze.

Pe plaja din stațiunea Corbu, un alt adolescent, de doar 14 ani, a fost luat de apele mării și dat dispărut. Trupul băiatului nu a fost găsit nici până acum, autoritățile locale luând decizia de a sista căutările duminică seara, din cauza condițiilor nefavorabile.

Martorii susțin că băiatul a intrat în apă pentru a-și salva un prieten care are tot 14 ani. Acesta din urmă a reușit să se salveze, dar medicii au decis să-l transporte la spital, pentru a-l ține sub observație.

Conform ziuaconstanta.ro, o altă persoană și-a pierdut viața, duminică seara, în zona stațiunii Tuzla. Este vorba despre un pescar de 49 de ani.

Acesta s-a răsturnat cu barca în Balta Cainaci și nu a mai reușit să se salveze.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version