Alertă maximă, luni dimineața, în orașul Ineu din județul Arad.

sursa foto aradon.ro

Mai mulți elevi de la Colegiul Mihai Viteazul, din Ineu, au reclamat prezența în incinta unității de învățământ a unui tânăr înarmat cu un pistol.

S-a sunat de urgență la numărul unic 112, iar la fața locului au ajuns un echipaj din cadrul Poliției Ineu și un echipaj de jandarmi.

Tânărul dispăruse de la fața locului, dar oamenii legii au demarat o anchetă și astfel au stabilit că cel în cauză este Cristea F. D., un elev de 16 ani de la Liceul Sava Brancovici din Ineu.

Conform aradon.ro, polițiștii au mers la liceul respectiv, unde tânărul trebuia să fie la orele de practică, însă profesorul le-a spus anchetatorilor că nu l-a văzut pe elevul său.

În cele din urmă, Cristea F. D. a fost găsit într-un restaurant celebru din oraș, în compania unei fete.

Tânărul a fost ridicat de agenți și condus la sediul de poliție, pentru audieri și luarea măsurilor care se impun. Elevul avea asupra sa un pistol de tip Airsoft, armă care a fost confiscată de forțele de ordine.

Din primele informații rezultă că băiatul a recurs la gestul respectiv din teribilism respectiv pentru că a vrut să o impresioneze pe fata cu care era. Acum riscă să ajungă după gratii.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version