Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră la vot final în Senat / Cazanciuc: „Vom face plen în fiecare zi, începând de sâmbătă” / „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Alina Bica și Ioan Bene au fost prinși în Italia / Amândoi sunt condamnați și vor fi aduși în țară pentru a fi încarcerați / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / 

Breaking News:
 

Un bărbat a vrut să se sinucidă în Portul Constanța

Un incident incredibil s-a petrecut marți dimineața în zona portului din Constanța, mai exact în zona Danei 38.

sursa foto romaniatv.net

Un bărbat de 31 de ani a vrut să se sinucidă și s-a aruncat în apele Mării Negre. Din fericire, bărbatul a fost văzut de câțiva angajați din port care au sunat de urgență la numărul unic 112.

S-a intervenit prompt cu o barcă pneumatică, iar pompierii militari au reușit să-l scoată într-un timp record din ape. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Constanța în stare de conștiență și are șanse mari de supraviețuire, deși va fi ținut o perioadă sub atenția medicilor.

Conform apropiaților, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor după ce a avut un eșec în dragoste. Totuși, polițiștii continuă ancheta și vor să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs acest incident.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv