Un incident incredibil s-a petrecut, luni, în municipiul Ploiești.

Un bărbat din Moreni a intrat într-o casă, cu intenția de a fura mai multe bunuri. Însă în momentul în care cotrobăia prin casă a făcut o descoperire uluitoare.

Bărbatul a găsit cadavrul proprietarei casei. Culmea, hoțul a sunat la numărul unic de urgență 112, însă a spus că este din Moreni astfel că a fost redirecționat către Poliția Moreni.

Agenții de acolo au notat toate informațiile oferite de bărbat și le-au transmis polițiștilor din Ploiești, care au mers de urgență la fața locului.

Hoțul a stat până la sosirea polițiștilor și le-a povestit acestora cu lux de amănunte ce s-a petrecut. Primele date ale anchetei arată că trupul era în stare avansată de degradare și că femeia a murit de cel puțin un an.

Cazul i-a lăsat cu gura căscată și pe polițiști, care susțin că nu au mai avut de a face cu așa ceva până acum. Mai ales în condițiile în care lângă cadavrul femeii a fost găsit și trupul neînsuflețit al câinelui acesteia.

Femeia avea 41 de ani, iar acum anchetatorii caută să afle cum s-a produs decesul și cum de nu s-a sesizat nimeni în legătură cu dispariția ei sau cu mirosul greu care venea dinspre casa respectivă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version