Inspectoratul pentru Imigrări anunță că poliția este în alertă, după ce un migrant a dispărut din Centrul de cazare de la Otopeni.

Este vorba despre un bărbat de 29 de ani, de origine pakistaneză, care luni seara a profitat de un moment de neatenție al gardienilor și a reușit să fugă din instituția amintită.

Din primele informații reiese că barbatul intrase în România în mod ilegal și fusese închis în centrul de la Otopeni pentru a fi trimis înapoi în țara de origine.

“În cursul serii de 4 sept,a.c., un bărbat de 29 de ani de origine pakistaneză a părăsit fără aprobare Centrul de cazare al străinilor luați în custodie publică Otopeni. Bărbatul a fost luat în custodie publică în luna aprilie anul curent, după ce a trecut ilegal frontiera de stat a României și a fost cazat în centru în vederea îndepărtării de pe teritoriul României”, a spus Mihai Eremia, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Imigrări.

Imigrantul a fost dat în urmărire națională, iar conducătorii centrului de la Otopeni au solicitat demararea unei anchete pentru a se stabili cum a fost posibil ca migrantul să dispară.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version