Un grav accident de circulație s-a produs, miercuri seara, în apropierea unității militare din localitatea Boboc, județul Buzău.

sursa foto romaniatv.net

Un militar și-a pierdut viața, iar alți trei au fost grav răniți, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac aflat la intrarea în unitate.

Din primele informații reiese că cei patru se întorceau în unitate dar, la un moment dat, șoferul, care conducea o mașină cu volanul pe dreapta, a făcut o manevră periculoasă și a scăpat volanul de sub control.

Impactul a fost violent, însă nu se cunosc încă foarte multe detalii despre accident în condițiile în care zona în care s-a produs aparține de unitatea militară, astfel că mai mulți soldați au împrejmuit rapid zona și i-au dispersat pe curioși.

Se pare totuși că șoferul, un soldat în vârstă de doar 22 de ani, și-a pierdut viața, iar ceilalți trei soldați aflați în mașină au fost răniți grav. Două dintre victime au fost transportate cu ambulanțe la spitalul din Buzău, iar o a treia victimă, ce prezenta fractură de bază de craniu, a fost preluată de un elicopter SMURD și adusă la Spitalul de Urgență Floreasca.

Oamenii legii au deschis o anchetă, cazul urmând să fie analizat de procurori militari.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version