Un grav accident de circulaţie s-a produs joi dimineaţa pe Drumul Naţional DN 15A, în zona localităţii Sărăţel din judeţul Bistriţa.

sursa foto bistriteanul.ro

Un autoturism a lovit cu violenţă un copac, după ce şoferul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Maşina a fost azvârlită în copac la o trecere la nivel cu calea ferată.

Iniţial s-a cerut intervenţia unui elicopter SMURD, însă ulterior poliţiştii au remarcat prezenţa a patru victime încarcerat astfel că autorităţile locale au trimis la faţa locului două autospeciale de descarcerare, mai multe autospeciale SMURD şi ale Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi elicopterul SMURD de la Târgu Mureş solicitat iniţial.

Din păcate, chiar şi aşa pentru una dintre victime a fost prea târziu. Bărbatul a fost declarat mort. Celelalte trei victime au fost transportate în stare gravă la spitalul din Târgu Mureş.

Vorbim despre patru englezi care veniseră în Bistriţa pentru a participa pe perioada verii la un program de voluntariat. Poliţiştii de la Rutieră au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version